Voor talloze afnemers in binnen- en buitenland heeft de naam Ansink al vele jaren een bekende klank. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige fabrikant en leverancier van producten op het gebied van staalbouw en intern transport.

Contact

Ansink is 1946 opgericht door de heer J. Ansink. Destijds waren we voornamelijk leverancier van hoogwaardige voorzetapparatuur voor heftrucks, zoals bijvoorbeeld heftruckvorken en klemmen.

Staalbouw en intern transport

Door de jaren heen is het assortiment van Ansink uitgebreid tot een veel groter aanbod van producten op het gebied van staalbouw en intern transport. We leveren onder andere stalen verrijdbare trappen, kooiladders, kiepbakken, roosters en heftruckarmen. Vaak maatwerk en altijd van ijzersterke kwaliteit.

Tiggelovend-Kok Groep –  een degelijke constructie

In 2005 zijn we opgenomen in de Tiggelovend-Kok Groep. Ook Bussink staalbouw en Trappenfabriek valt onder deze groep.

De Tiggelovend-Kok Groep is een middelgroot staalconstructiebedrijf dat actief opereert in binnen- en buitenland. Tezamen zijn we een goede aanvulling op elkaars assortiment en dienstenpakket. Onze klanten profiteren van deze samenwerking met Tiggelovend-Kok Groep omdat we elkaar versterken en van elkaars expertise kunnen profiteren.

We komen gezamenlijk tot een goed eindproduct. Van engineering en fabricage tot montage; we hebben alles zelf in huis.

 

Persoonlijk contact

We houden van persoonlijk contact en korte lijnen. We zijn telefonisch snel en goed bereikbaar en kunnen daardoor snel met onze opdrachtgevers schakelen. We werken klantgericht en denken altijd met u mee voor de juiste oplossing waarbij we u graag adviseren en kostenbesparend te werk gaan. En als het nodig is, komen we met een innovatieve oplossing op maat.

 

  • TECHNISCHE DIENSTVERLENING

    Fabricage, productie en montage van staalproducten

    Meer weten
  • METAALPRODUCTEN

    Assortiment van staalproducten voor de technische dienstverlening

    Meer weten